top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Havuzu

Kadıköy Yüzme Havuzu, Kadıköy Yüzme Kulübü tarafından faaliyet yürütülen havuzlardan biri olarak biliniyor. Kulüp aynı zamanda, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Ataşehir Yüzme Havuzu’nda da faaliyet gösteriyor. Sancaktepe Yüzme Havuzu ve Üsküdar Yüzme Havuzu kulübün kurs faaliyetlerini sürdürdüğü diğer havuzlar olarak biliniyor. Kulüp, çocuklar için yüzme kursları sunuyor. Aynı zamanda 14 yaş üzeri bireyler için yetişkin yüzme kursu faaliyetleri de yürütülüyor. Kurslara katılmak isteyenler için grup dersleri ve özel yüzme kursu seçenekleri bulunuyor. Kurs grupları, katılımcıların yaşları ve düzeylerine göre oluşturuluyor. İleri düzey kurslara katılan ve başarıyla tamamlayan sporcular, yarışlara katılma ya da lisans alma şansı bulabiliyor.

Kadıköy Yüzme Havuzu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kadıköy Yüzme Havuzu’nun yarı olimpik bir havuz olarak; 25 metre ve 6 kulvardan oluştuğu biliniyor. Kadıköy Yüzme Kulübü, Kadıköy Yüzme Havuzu’nda karma eğitim veriyor. Havuzda farklı yaş grupları ve düzeyler için kurs faaliyetleri yürütülüyor. Kurs grupları bu noktadan yola çıkılarak oluşturuluyor. 3 – 5 yaş yüzme kursu ve çocuklar için yüzme kursu faaliyetlerinin bir bölümü Kadıköy Yüzme Havuzu’nda yürütülüyor. Aynı zamanda yetişkin yüzme kursu, performans ve master yüzme kursları da burada sürdürülüyor. Kulüp kurs faaliyetleri için Acıbadem Yüzme Havuzu ve bünyesinde bulunan diğer yüzme havuzlarından da faydalanıyor. Peki; ders süreleri ve saatleri nasıl belirleniyor? Bu konuda bilinmesi gerekenler neler?

Kadıköy Yüzme Havuzu Ders Süreleri ve Saatleri

Kadıköy yüzme kursu fırsatlarını değerlendirmek isteyenler için kulüp Anadolu Yakasında oldukça ön plana çıkıyor. Kurs grupları maksimum 6 kişi ile sınırlandırılıyor. Bu durum antrenörlerin her kurs katılımcısına daha fazla vakit ayırabilmesine olanak veriyor. Böylelikle kurstan daha fazla verim almak mümkün hale geliyor. Bu sayede kursiyerlerin daha hızlı gelişim göstermeleri de mümkün oluyor.

Katılımcılar haftada en az 2 ders alıyorlar. Dersler 1 saat ile sınırlandırılıyor. Kurslar ayda minimum 8 ders olarak yürütülüyor. Master Yüzme ve Performans Yüzme Kurslarında aylık minimum ders saati ise 16 saat olarak biliniyor. Master Yüzme ve Performans Yüzme Kursları için çalışmalar haftada 4 gün olarak yapılıyor. Özel yüzme kursu faaliyetleri söz konusu olduğunda programlar katılımcılara göre esnetilebiliyor. Bu noktada; hem sporcular hem antrenörler için uygun bir program belirleniyor. Katılımcıların kurs takvimine bağlı kalması ve ders kaçırmaması öneriliyor. Çünkü kulüp, telafi dersi uygulaması yapmıyor.

Kadıköy Yüzme Kulübü Kurs Ücretleri

Kadıköy Yüzme Havuzu ve diğer havuzlardaki kurs faaliyetleri için belirlenen aylık ücret 550 TL olarak biliniyor. Bu ücret elbette grup dersleri için geçerli oluyor. Özel ders ücretleri kurs takvimine göre değişiklik gösterebiliyor. Bu konuda detaylı bilgi için kulüp ve antrenörler ile iletişime geçilmesi gerekiyor. Ödemelerin her ayın ilk haftasında yapılması bekleniyor. Kursa birden fazla aile üyesinin katılması halinde belirli oranlarda indirim uygulanıyor. Bu durum tüm yaş grupları ve farklı seviyeler için geçerli oluyor.

Kadıköy Yüzme Kulübü, uzman kadrosu ile yüzme sporuna katkı sağlayacak sporcular yetiştirmeyi hedefliyor. Yüzme sporunun sağlığa sunduğu katkıların bilinciyle, ömür boyu spor faaliyetlerinin sürdürülmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Kadıköy yüzme kursu imkanlarını değerlendirmek isteyenler için pek çok avantaj sunuyor.

Kadıköy yüzme havuzu ve kurslarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kadıköy yüzme kursu fırsatlarını değerlendirmek için kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımıza göz atabilirsiniz.


46 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page