top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Kursları

Kadıköy yüzme kursları denildiğinde akla ilk olarak Kadıköy Yüzme Kulübü geliyor. Kulüp, hem yetişkinler hem de çocuklar için oldukça avantajlı kurs programları sunuyor. Kurs programları farklı yaş grupları ve farklı yüzme seviyelerini kapsıyor. Kulüp bünyesinde yüzme bilmeyen kursiyerler de lisanslı sporcular da derslere katılabiliyor. Kulüp, tüm yaş gruplarında karma eğitim veriyor. Kursiyerler grup derslerine katılabilecekleri gibi özel yüzme dersi fırsatlarını da değerlendirebiliyor. Kulübün faaliyet gösterdiği tüm tesisler güvenli, donanımlı ve temiz olmalarıyla dikkat çekiyor. Kulüp bünyesinde görev alan tüm eğitmenler alanında uzman antrenörlerden oluşuyor. Peki; kulüp bünyesinde hangi kurs programları yer alıyor? Kurs fiyatları nasıl?

Kadıköy Yüzme Kursları Kimler İçin Uygun?

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün sunduğu kurslar 3 yaştan başlayarak farklı yaş grupları ve seviyelere hitap ediyor. Kulüp bünyesinde yetişkin yüzme kursu ve çocuk yüzme kursu faaliyetleri yürütülüyor. 14 yaş ve üzerindeki kursiyerler yetişkin yüzme kursu kapsamında dersler alabiliyorlar. 14 yaşından küçükler ise çocuk yüzme kursu kapsamında yer alan kurs programlarına katılabiliyorlar.

Grup dersleri maksimum 6 kişiye yönelik olarak programlanıyorlar. Kurs gruplarında yer alan kursiyerler ayda en az 8 ders alıyorlar. Dersler haftada iki gün olarak yürütülüyor. Her ders günü birer saatlik dersleri içeriyor. Yüzme bilen ve bilmeyen herkes Kadıköy yüzme kursları alabiliyor. Grup derslerine herhangi bir sebeple katılamayan ya da katılmak istemeyenler özel yüzme dersi seçeneklerini değerlendirebiliyorlar. Özel yüzme derslerinde programların daha esnek olduğu biliniyor. Kurs takvimi kişiye özel olarak belirlenebiliyor. Kurs takvimi antrenör ve kursiyerin uygunluk durumuna göre oluşturuluyor.

Kurs programları farklı seviyelere uygun olarak veriliyor. Başlangıç seviyesinden, performans gruplarına farklı seviyedeki kursiyerler ve sporcular gruplarda yer alabiliyor. Kurs programlarına devamlılık sağlayarak yüzme öğrenmek, yüzme tekniğini geliştirmek hatta lisans almak mümkün olabiliyor. Lisanslı sporcular kulübü yurt içi ve yurt dışı yarışlarda temsil edebiliyor.

Kadıköy Yüzme Kursları İçin Fiyatlar Nasıl?

Kurslar hakkında araştırma yapanlar için en önemli konulardan biri kurs fiyatları oluyor. Grup dersleri için fiyatlar aylık olarak belirleniyor. Ayda en az 8 ders alınan kurs gruplarında aylık ücret 600 TL olarak biliniyor. Aynı aileden birden fazla kişinin kurslara katılması halinde %10’luk ücret indirimi uygulaması yapılıyor. Kurslar için ücret ödemesinin her ayın ilk haftasında peşin ve nakit olarak yapılması gerekiyor.

Özel yüzme dersleri için kursiyerlere farklı paketler sunuluyor. 8 saatlik ders paketlerinde ücret 1800 TL olarak biliniyor. Bu kurs paketini bitirme süresi ise yaklaşık 1.5 ay olarak biliniyor. Kadıköy yüzme kursları kapsamında yer alan 16 saatlik ders paketi 4 aylık bir sürede tamamlanıyor. 16 saatlik ders paketinin ücreti 3400 TL olarak belirleniyor. 24 saatlik ders paketi için kursiyerler 6.5 ay süreyle kurslara devam ediyorlar. 24 saatlik paketin ücreti 4900 TL olarak biliniyor. Son olarak kursiyerlere 32 saatlik paket sunuluyor. Bu paketin ücreti 6400 TL olarak biliniyor. 32 saatlik paket için kursun tamamlanma süresi ise 10 ay oluyor. Özel derslerde de tıpkı grup derslerinde olduğu gibi peşin ve nakit ödeme yapılması gerekiyor. Özel dersler iki ve üç kişi olarak da yürütülebiliyor. Bu durumda kurs paketinin ücreti kursiyerlere eşit olarak pay ediliyor.

Kadıköy yüzme kursları hakkında daha detaylı bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız varsa Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page