top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Kulübü

İstanbul’da bulunan ve Ataşehir Yüzme Kulübü ortaklarından Kadıköy Yüzme Kulübü, 2019 senesinde eğitim vermeye başlamıştır. Emirhan Temiz ve Serdar Kayhan tarafından yaklaşık olarak birkaç sene içinde öğrencileri tarafından verilen güven ve destekle üçüncü şubemiz olan Kadıköy'de Semiha Şakir İstek Yüzme havuzunu faaliyete geçirerek burada hizmet vermeye başlamıştır .Özellikle suyu seven insanlarla bir araya gelerek onların yüzme sporlarına merak salmasını ve başarılı bir şekilde kapması hedeflenmektedir.

Su sporu tutkunlarına günümüzde pek çok kez rastlamamız mümkündür. Çünkü su sporları birçok çeşide sahip ve eğlenceli bir spordur. Yelkenli ile açılmak, sörf yapmak, su balesi sanatı, su topu hatta dalış gibi tüm güzel sporlar su sporlarıdır ve bunların en önemli ortak noktası su içerisinde yapılmalarıdır. Bu nedenle tüm su sporu sporcularının yüzmeyi bilmesi zorunludur. Bahsettiğimiz gibi çoğu su sporu için yüzme bilmek gerekmektedir. Yüzme bilmek o sporun daha başarılı yapılmasına ve geliştirilmesine yönelik çalışmaları yapmak gerekmektedir. Yüzme kursumuzun fiyatları piyasadaki çoğu kurstan kat ve kat daha uygun fiyatıdır ve bu sebeple her yeni dönemde kontenjanlarımız kısa sürede dolmaktadır. Tüm yaş gruplarına yüzme eğitimi verilmektedir. Dileyen çocuklar velileriyle birlikte gelebiliyorken, yetişkin su sporcuları çoğunlukla iş çıkışı havuza gelmektedir. Doktorların ve uzmanların en büyük önerisi daha sağlıklı bir şekilde yaşamak için herkesin spor yapması gerektiğidir. Bu sporlardan en zevklisi ve tercih edileni yüzme sporudur.

Kadıköy Yüzme Kulübü her yaş grubu çocuk ve yetişkin için verilmektedir. Özellikle çocuk gruplarına verilen kurslarda çocukların suyu sevmesi, suda yüzerken korkmamaları, keyifli vakit geçirmeleri, arkadaşlarıyla rahat iletişim kurarken bir yandan da su sporuyla uğraşmaları ve en önemlisi yüzmeyi öğrenmeleri sağlanır. Yüzme kursunda başarılı olan çocuklar zaman ilerledikçe lisans belgesine de sahip olabilmektedirler. Lisans çıkartılan çocuk ve yetişkinler tüm yarışmalara katılabilirler ve ülkemizi temsil etmek için yurt dışında da yarışmalarda boy gösterirler.

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine göre boğulma, bir ila dört yaş arası çocuklar için yaralanmaya bağlı ölümlerin önde gelen nedenidir. Çocuğunuz için yüzme dersi almak potansiyel olarak hayat kurtarıcı olabilir. Çocuklarınız yüzmeyi öğrendiğinde boğulma tehlikesi büyük ölçüde azalır. Yüzme dersleri, çocuğunuzun tehlikeden nasıl uzak duracağını ve uzun süreler boyunca suda nasıl yüzeceğini veya su üzerinde nasıl adım atacağını öğrenmesine yardımcı olacaktır. Çocuklarınız yüzmeye başladığında eğlenmelerini istersiniz. Yüzme dersleri, çocuğunuzun havuzda güven kazanmasına ve yüzmeyi sevmesini öğrenmesine yardımcı olmanın harika bir yoludur. Suda rahat olduklarında eğlencenin kapısı açılır! Çocuklar yüzmeyi öğrendiklerinde her türlü su aktivitesinin tadını çıkarabilirler. Bu etkinliklerden bazıları, kapalı veya açık havuzda havuz partileri, tekne gezintisi etkinlikleri ve plajdır. Kadıköy Yüzme Kulübü çocuklarınıza bu imkanları tanımaktadır.

Yüzme ile gelen çeşitli sağlık yararları vardır. Yüzme, birkaç çekirdek kas grubunu hedef alan, düşük etkili harika bir kardiyo olarak bilinir. Yüzme ayrıca çocuğunuzun kalbini ve ciğerlerini sağlıklı tutmaya, dayanıklılığı artırmaya ve güç ve esnekliği artırmaya yardımcı olacaktır. Yüzmeyi öğrenmek bazı çocuklar için korkutucu olabilir. Çocuğunuzu yüzme derslerine alarak akranları ve eğitmenleri ile yüzmeyi öğrenmiş olacaklardır. Kendi yaşlarındaki diğer çocukların yüzme derslerinde eğlendiğini gördüklerinde, bu onlara yeni bir beceri denemek için ihtiyaç duydukları itici gücü verebilir. Topluluk duygusu ve dostluk, çocuklar yüzmeyi öğrenirken onlara yardımcı olabilir. Çocuklar ayrıca yüzme dersleri sırasında sosyal becerileri de öğrenirler. Yüzme dersleri çocuklara akranlarını nasıl gözlemleyeceklerini ve sıralarını nasıl bekleyeceklerini öğretebilir. Yüzme dersleri, çocukların yeni arkadaşlarla tanışması için de harika bir yer olabilir. Artık çocuğunuza yüzme dersi almak için bu harika nedenleri bildiğinize göre, onları kaydettirmeye hazır mısınız? Su güvenliğini öğrenmekten tüm sağlık yararlarından yararlanmaya kadar, çocuğunuzu yüzme derslerine yazdırmak için pek çok neden var. Siz de bizlere telefon numaralarımızdan veya internet sitemizden ulaşabilir ve ders hakkında bilgi alabilirsiniz. Üstelik uygun fiyat garantisi ile İstanbul’da gelebileceğiniz en iyi yüzme kursu burasıdır.

Anne ve küçük yaştaki çocukları için de kursumuz uygundur. Bir ebeveyn çocuk yüzme kursuna ilk kez katıldığında ve kendisini ve çocuğunu rahatlatıcı suya indirdiğinde, anında bir refah ve rahatlık hissi yaşayacaktır. Suyun vücuttaki direnci ebeveyni ve bebeği okşar. Küçük çocuklar hem yatıştırıcı hem de uyarıcı olan yumuşak bir masaj hissi almaktadır. Bu, zamanı sonuna kadar kullanmak ve bir sürü heyecan verici deneyimi dört gözle beklemek meselesidir. Yüzme havuzlarını hem yaz hem de kış ayları için kullanmak da mümkündür. Size en uygun mevsimde bu kursa uygun fiyatlarla kaydolmanız ve yüzmeyi iyi bir şekilde öğrenmeniz mümkündür. Ayrıca yetişkin grupları için akşam saatlerinde de eğitim hizmeti bulunmaktadır. İsteyen yetişkin veya çocuk öğrenciler uzman antrenörlerimizden bire bir ders alma avantajına da sahip olabilmektedirler. Sizler de bizi arayarak fiyat ve ders bilgisi alabilirsiniz.

236 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page