top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Kursu

Kadıköy yüzme kursu fırsatları ve fiyatları hakkında bilgiye mi ihtiyaç duyuyorsunuz? Kendinize ya da çocuğunuza uygun bir yüzme kursu arayışı içinde misiniz? Yüzme sporunda kendinizi geliştirmek, farklı teknikler mi öğrenmek istiyorsunuz? Eğer bu sorulardan herhangi biri için cevabınız evetse; bu yazımızı mutlaka incelemelisiniz…

Kadıköy Yüzme Kulübü, Ataşehir Yüzme Kulübü'nün alt kuruluşu olarak 2019 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Kulübümüz her yaş grubu ve her seviyeden kursiyerleri ve sporcuları ağırlıyor. Kulübümüz ve antrenör kadromuz, yediden yetmişe herkese yüzmeyi sevdirmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda; yüzme sporunun inceliklerini öğretmek ve sporu bir yaşam biçime dönüştürmek hedefiyle ilerliyor. Çalışmalarımız Kadıköy'de, İSTEK Vakfı bünyesinde bulunan Semiha Şakir İstek Yüzme Havuzu’nda sürdürülüyor. Ek olarak kimi çalışmalar için; Kadıköy Yüzme Havuzu, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Sancaktepe Yüzme Havuzu kullanılıyor.

Peki; Kadıköy Yüzme Kulübü hangi fırsatları sunuyor? Kurslarımız hangi yaş gruplarını kapsıyor? Kurs programlarımız nasıl ilerliyor ve fiyatlar nasıl? Bu soruları birlikte yanıtlayalım…

Kadıköy Yüzme Kursu Fırsatları

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde farklı yaş grubu ve farklı seviyeden kursiyerler için çeşitli programlar yürütülüyor. Kulübümüz bünyesinde sunduğumuz yüzme kursları şöyle sıralanıyor;

· 3-5 Yaş Yüzme Kursu

· Çocuk Yüzme Kursu

· Yetişkin Yüzme Kursu

· Özel Yüzme Dersi

· Performans Yüzme Kursu

· Master Yüzme

Peki; kurslarımız hangi yaş gruplarını kapsıyor? Kurslar kapsamında öğrencilere neler sunuluyor?

3-5 Yaş Yüzme Kursu

3 – 5 yaş yüzme kursu adından da anlaşılabileceği gibi 3 – 5 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak yürütülüyor. Tek gruptan oluşuyor. Kurs kapsamında öğrenciler ayda en az 8 saat ders alıyorlar. Kurs programı, haftanın iki günü birer saat olarak planlanıyor. Kurs grupları en fazla 6 kişiden oluşuyor. 3 – 5 yaş yüzme kurslarımız, Kadıköy Yüzme Havuzu, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Sancaktepe Yüzme Havuzu’nda yürütülüyor.

Çocuk Yüzme Kursu

Kadıköy yüzme kursu imkanlarını değerlendirmek isteyen çocuklar için de kulübümüz bünyesinde kurslar sunuluyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nde çocuk yüzme kursları haftada iki gün birer saat olarak programlanıyor. Çocuk yüzme kursu, tıpkı 3 – 5 yaş grubunda olduğu gibi ayda en az 8 saat olarak sunuluyor. En fazla 6 kişiden oluşan gruplarda; başlangıç seviyesi, orta seviye ve ileri seviyeler dersler yürütülüyor. Aynı zamanda performans takımına geçiş süreci için ayrı gruplar oluşturuluyor.

Yetişkin Yüzme Kursu

Kulübümüz bünyesinde yürütülen yetişkin yüzme kurslarımız 6 kişilik gruplar halinde haftada iki gün yapılıyor. 4 farklı seviyeyi kapsayan kurslarımız, haftada iki gün ve ayda en az 8 saati kapsıyor. Kurslar; başlangıç, orta, ileri seviye dersleri içeriyor. Bunun yanı sıra; Kadıköy Yüzme Kulübü’nde yetişkinler için master takımına geçiş kursları da sunuluyor.

Özel Yüzme Dersi

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde grup dersine katılamayanlar için özel ders alma imkanı da bulunuyor. Grup dersinde kendini rahat hissetmeyenler ya da su korkusu yaşayanlar özel dersleri tercih edebiliyor. Aynı zamanda grup derslerinin programlarına ayak uyduramayanlar için özel dersler daha iyi bir seçenek olabiliyor. Bu noktada kurs programı her kursiyer için farklı şekilde yapılıyor. Kadıköy yüzme kursu fiyatları özel dersler söz konusu olduğunda grup derslerine göre farklılık gösteriyor. Fiyatlar konusunda detaylı bilgiye antrenörlerimiz aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Performans Yüzme Kursu

Performans yüzme grupları, çocuk yüzme kursumuzun son seviyesindeki kriterleri yerine getiren kursiyerlerden oluşuyor. Gerekli dereceleri alan yüzücüler, antrenörlerimizin onay vermesi halinde performans gruplarına geçiş yapabiliyor. Performans yüzme gruplarımızda lisanslı sporcular bulunuyor. Sporcularımız yüzme yarışlarında kulübümüzü temsil edebiliyor.

Master Yüzme

Master Yüzme gruplarımız 25 yaş ve üzeri sporcuları kapsıyor. Bu kategorideki sporcular yüzme yarışlarında kulübümüzü temsil etme fırsatı yakalayabiliyor. Master yüzme gruplarında yer alabilmek için yetişkin yüzme kursumuzun son seviyesindeki kriterlerini yerine getirmiş olmak gerekiyor.

Kadıköy Yüzme Kursu Fiyatları

Peki; Kadıköy Yüzme Kulübü’nde fiyatlar nasıl? Kulübümüz bünyesinde bulunan kurslara katılacak kursiyer ve sporcular nasıl bir bütçe ayırmalı?

Kulübümüz bünyesindeki kurs programları ve fiyatları farklılık gösterebiliyor. Şu an devam etmekte olan bazı kurslarımız ayda en 8 saat olarak yürütülüyor. Çocuk ve yetişkin yüzme kursları ayda en az 8 saati kapsayan kurs programları arasında bulunuyor. Bazı kurslarda ise dersler aylık en az 16 saat olacak şekilde planlanıyor. Master Yüzme ve Performans Yüzme grupları ise bu kategoride yer alıyor. Yüzme kursu fiyatları grup derslerinde aylık 550 TL olarak belirleniyor. Özel ders fiyatlarında ise kursiyerin seviyesi ve kurs planı ücret üzerinde belirleyici oluyor. Bu konuda detaylı bilgi antrenörlerimizden alınabiliyor.

Kadıköy yüzme kursu fiyatları ve kurs programlarımız hakkında daha detaylı bilgi için web sitemizi inceleyebilirsiniz. Kurslarımıza katılmak, sorularınıza yanıt almak ve antrenörlerimizle görüşmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

87 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page