top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Kulübü Birebir Yüzme Dersi

Güncelleme tarihi: 10 Eyl 2022

Kadıköy Yüzme Kulübü, grup derslerinin yanı sıra birebir yüzme dersi seçenekleri de sunuyor. Kulüp, Anadolu Yakası’nın en avantajlı ve en iyi yüzme kursu seçenekleriyle kursiyerleri karşılıyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün, 3 – 5 yaştan başlayarak farklı yaş gruplarına yönelik yüzme eğitimleri verdiği biliniyor. Kursiyerler çoğunlukla grup derslerini tercih etse de kimi zaman özel yüzme dersi seçenekleri de değerlendirilebiliyor. Kulüp bünyesinde, özel yüzme dersleri hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik olarak veriliyor.

Peki; özel yüzme derslerine kimler katılabilir? Özel yüzme dersleri neden tercih ediliyor? Özel yüzme derslerine katılmak, kursiyerlere ne gibi avantajlar sağlıyor? Özel yüzme dersleri için ne kadar bütçe ayırmak gerekiyor? Yüzme özel ders fiyatları nasıl?

Birebir Yüzme Dersi Neden Tercih Ediliyor?

Özel yüzme dersi seçeneği çok farklı sebeplerle tercih edilebiliyor. Özellikle; yetişkin özel yüzme kursu söz konusu olduğunda program uyuşmazlığı gibi nedenler ön plana çıkıyor. Kendini grup derslerinde rahat hissetmeyenler özel derslere yönelebiliyor. Bunun sebebi daha önce yaşanmış travmatik bir deneyim olabiliyor. Psikolojik problemler de grup derslerinde adaptasyonu zorlaştırabiliyor. Baş ya da kulakları suya sokamama, anksiyete gibi sorunlar nedeniyle özel dersler tercih edilebiliyor. Bununla birlikte; daha kolay adapte olmak ve daha hızlı yüzme öğrenmek isteyenler birebir eğitimleri tercih ediyor. Kimi kursiyerlerin antrenörlerin yalnızca kendilerine vakit ayırmalarını tercih edebiliyor.

Birebir yüzme dersi bu gibi durumlarda kursiyerler için son derece avantajlı oluyor. Her kursiyer için en iyi yüzme kursu seçeneği grup dersleri olmayabiliyor. Özel derslere yönelmek kişinin kendini daha rahat ve güvende hissetmesini sağlayabiliyor.

İş ve eğitim temposu nedeniyle grup derslerine devam edemeyenler için özel dersler daha faydalı oluyor. Çünkü grup programlarında telafi dersi uygulaması yapılmıyor. Özel derslerde kurs takvimi esnek olarak belirlenebiliyor. Bundan dolayı; yoğun tempoda çalışanların programı takip edebilmeleri daha kolay oluyor. Özellikle yetişkin özel yüzme kursu seçenekleri bu durumda daha çok tercih edilebiliyor. Kurs programı antrenör ve kursiyerin program uygunluğuna bakılarak hazırlanıyor. Daha hızlı öğrenmek ya da yarışlara katılmak isteyenler daha yoğun bir programı takip edebiliyor.

Birebir Yüzme Dersi Ücretleri

Peki; özel yüzme derslerine katılmak isteyenlerin ne kadar bütçe ayırmaları gerekiyor. Yüzme özel ders fiyatları nasıl? Kadıköy Yüzme Kulübü’nde özel yüzme dersleri iki ve üç kişi ile de yapılabiliyor. Ücretler kişi sayısının yanı sıra; kurs takvimine göre de belirleniyor. Kurs paketleri, 8, 16, 24 ve 32 saatlik olarak sunuluyor. Çalışmalar haftada iki gün birer saat olacak şekilde yürütülüyor. 8 saatlik kurs paketi için ücret 2400 TL olarak biliniyor. 16 saatlik paket için 4560 TL bütçe ayırmak gerekiyor. 24 saatlik paket ücreti 6550 TL iken; 32 saatlik paket ücreti 8400 TL oluyor.

İki kişilik birebir yüzme dersi takvimi de aynı şekilde seyrediyor. Kursiyerlere farklı paketler sunuluyor. 8 saatlik paket için ödenmesi gereken ücret 4000 TL oluyor. 16 saatlik paketin ücreti 7520 TL olarak biliniyor. 24 saatlik paket için 10700 TL bütçe ayırmak gerekiyor. 32 saatlik paketin ücreti ise 13600 TL olarak biliniyor. Üç kişilik paketlerin ücretleri de ders saatleri üzerinden belirleniyor. 8 saatlik paket ücreti 5100 TL iken; 16 saatlik paket ücreti 9585 TL olarak biliniyor. 24 saatlik paket için 13770 TL bütçe ayrılması gerekiyor. 32 saatlik paket için ödenmesi gereken tutar ise 17400 TL oluyor.

İki ve üç kişilik yüzme dersleri için paket tutarı kişilere pay ediliyor. Tüm ders ücretlerinin peşin ve nakit olarak ödenmesi gerekiyor.

Birebir yüzme dersi hakkında daha detaylı bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün sunduğu fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page