top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköyde Yüzme Kursu

Güncelleme tarihi: 10 Eyl 2022

Kadıköyde yüzme kursu denildiğinde akla pek çok seçenek gelebiliyor. Ancak bu seçeneklerden bir tanesi diğerlerine göre daha fazla ön plana çıkıyor. Bu seçenek hiç şüphesiz ki; Kadıköy Yüzme Kulübü oluyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün kurulduğu günden bu yana farkını ortaya koyduğu biliniyor. Kulüp, sunduğu benzersiz fırsatlar, fiyat avantajlı kurslar ve eğitmen kadrosuyla dikkat çekiyor. Gerek tesisler, gerek kurs programları ile adından sıkça söz ettiriyor. Kulübün, yüzme öğretmedeki başarısının yanı sıra; lisansı sporcular konusunda da önemli başarılara imza attığı biliniyor. Peki; kulüp kursiyerler için neler sunuyor? Hangi özellikleriyle ön plana çıkıyor? Yüzme sporuna yeni başlayacak olanlar neden Kadıköy Yüzme Kulübü’nü tercih etmeli?

Kadıköyde Yüzme Kursu: Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy yüzme kursu arayışında olanlar için öncelikli seçenekler arasında Kadıköy Yüzme Kulübü’nün yer aldığı biliniyor. Kulüp bünyesinde hem çocukların hem de yetişkinlerin kurslara katılması mümkün olabiliyor. Çünkü kulüp bünyesinde 3 – 5 yaştan itibaren farklı yaş grupları için kurs seçenekleri bulunuyor. Kurslar 6 kişilik gruplar halinde yürütülüyor. Kurs gruplarına ayda toplam 8 saatlik eğitimler veriliyor. Dersler birer saat olacak şekilde haftanın iki günü yapılıyor.

Yaş grubu ve seviye fark etmeksizin dileyen öğrenciler özel yüzme dersi seçeneğini değerlendirebiliyor. Bu durumda kurs takvimi kursiyerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda belirleniyor. Kursiyer ve eğitmenin ortak kararıyla kurs programı oluşturuluyor. Özel yüzme dersi söz konusu olduğunda da öğrenciler ayda en az 8 saat eğitim alıyorlar. Ancak eğitim programı öğrencinin talebi doğrultusunda yoğunlaştırılabiliyor.

Kadıköyde Yüzme Kursu Almak İsteyenler Neden Kadıköy Yüzme Kulübü’nü Tercih Etmeli?

Kadıköy yüzme kursu arayışında olanlar için temizlik ve güvenlik öncelikli talepler arasında bulunuyor. Özellikle çocukları için kurs arayışında olan ebeveynler bu konuya önem veriyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün kullandığı tüm tesislerde güvenlik ve temizliğe birinci derecede öncelik veriliyor. Kulübün eğitmen kadrosunun tamamının spor alanında eğitimini tamamlamış isimlerden oluştuğu biliniyor. Bu durum özellikle yüzmeye yeni başlayanlar için kritik bir önem taşıyor. Çünkü özellikle adaptasyon sürecinde uzman isimlerle çalışmak gerekiyor. Böylelikle daha güvenli bir eğitim sürecinden geçmek mümkün olabiliyor. Aynı zamanda bu sayede öğrenme süreci daha hızlı ilerleyebiliyor.

Kadıköyde yüzme kursu alacaklar için kulüp bünyesinde her talep ve ihtiyaca yönelik bir seçenek bulunabiliyor. Hem çocuklara hem de yetişkinlere, hangi seviyeden olurlarsa olsunlar uygun bir kurs seçeneği sunuluyor. Çocukların eğitim süreci eğitsel oyunlarla destekleniyor. Yetişkinler ise keyifli bir eğitim süreci ile hem eğlenip hem sosyalleşip hem öğrenebiliyorlar.

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde Kurs Fiyatları Nasıl?

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün, Kadıköy’de yüzme eğitimi alacaklar için uygun fiyatlı kurs seçenekleri sunduğu biliniyor. Grup derslerini tercih edecek kursiyerlerin aylık 800 TL’lik ödeme yapmaları gerekiyor. Bu ücret kapsamında kursiyerlere ayda 8 saat eğitim veriliyor. Kurslara aynı aileden birden fazla kişi katılım gösteriyorsa %6 oranında indirim uygulanıyor. Ödemelerin her ayın ilk haftasında yapılması gerekiyor. Nakit ve peşin ödeme kabul ediliyor. Özel ders ücretleri kurs saatleri ve paketlerine göre belirleniyor. Bu konuda daha detaylı bilgi için kulüp ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Kadıköyde yüzme kursu seçeneklerini değerlendirmek ve kurs fırsatlarından yararlanmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız varsa Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page