top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Anadolu Yakası Yüzme Kursu

Anadolu Yakası yüzme kursu fırsatlarından yararlanmak isteyenler, kulüpler ve kurs fiyatları hakkında sıkça araştırma yapıyor. Kadıköy Yüzme Kulübü, Anadolu Yakası’nda ön plana çıkan kulüplerden biri olarak biliniyor. Kulüp birçok kursiyeri ve sporcuyu ağırlıyor. Hem çocuklara hem de yetişkinlere farklı düzeylerde yüzme kursları sunuyor. Bu kurslar hem özel yüzme dersi hem de grup derslerini içeriyor.

Kulüp yüzme bilmeyenler için kurslar sunmanın yanında; yüzme sporunu profesyonel anlamda sürdürmeyi hedefleyen sporcular yetiştiriyor. Kulüp bünyesinde çalışmalarını sürdüren lisanslı sporcular yüzme yarışlarına katılarak kulübü temsil edebiliyorlar. Sporcular yarışlara, Ataşehir Yüzme Kulübü adı altında katılıyorlar. Peki; Anadolu Yakası ve Kadıköy yüzme kursu fiyatları nasıl? Kulüp sporculara hangi avantajları sunuyor? Kimler kurslardan yararlanabilir? Anadolu Yakası Yüzme Kursu Fırsatları

Peki; Ataşehir Yüzme Kulübü ve Kadıköy Yüzme Kulübü, yüzme sporuyla ilgilenenlere hangi avantajları sunuyor. Kurs programları nasıl ilerliyor? Özel yüzme dersi ve kurslara kimler katılabiliyor? Kulüp, kursları farklı yaş grupları ve seviyelere uygun olarak düzenliyor. Kulüp bünyesinde yürütülen kurslar şu şekilde sıralanıyor;

· 3-5 Yaş Yüzme Kursu

· Çocuk Yüzme Kursu

· Performans Yüzme Kursu

· Master Yüzme Kursu

· Özel Yüzme Dersi

Yaş gruplarına göre düzenlenen her bir kurs programı kendi içerisinde de gruplara ayrılıyor. Bu gruplar ise katılımcıların seviyelerine göre belirleniyor. Özel yüzme dersleri söz konusu olduğunda programlar kursiyerlere göre düzenlenebiliyor ve esnetilebiliyor.

Anadolu Yakası Yüzme Kursu Fiyatları ve Programları

Peki; Anadolu Yakası ve Kadıköy Yüzme Kursu fiyatları nasıl? Kadıköy Yüzme Kulübü’nde grup dersleri söz konusu olduğunda ücretlerin 550 TL olarak belirlendiği görülüyor. Kulüp bünyesinde yürütülen eğitimler dört mevsim devam ediyor. Tüm çalışmalar, antrenörler eşliğinde, güvenli ve profesyonel şekilde yürütülüyor. Kurslar haftada en az 8 saat olarak planlanıyor. Sporcular her hafta iki gün, günde 1 saat kurs programlarına devam ediyorlar. Grup programlarında telafi dersleri yapılmıyor. Bu anlamda sporcuların ve kursiyerlerin derslere düzenli devam etmeleri tavsiye ediliyor. Performans yüzme ve master yüzme gruplarında fazla devamsızlık yapan sporcular, kursiyer gruplarına geri gönderiliyor.

Özel Yüzme Dersleri

Anadolu Yakası yüzme kursu fiyatları ve kursları denildiğinde akla ilk olarak gruplara yönelik kurslar geliyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün Anadolu yakasında öne çıkan kulüplerden biri olduğu biliniyor. Kulüp yalnızca sunduğu grup dersleriyle değil, özel yüzme dersleriyle de dikkat çekiyor. Kimi kursiyerler kişisel nedenler ya da program uyuşmazlıkları nedeniyle özel dersleri tercih edebiliyorlar. Bu noktada kurs programı antrenör ve kursiyerin uygunluğuna göre belirleniyor. Özel ders fiyatları için kulüple iletişime geçmek gerekiyor. Özel yüzme derslerinden söz edildiğinde kimi zaman akla yalnızca yetişkin yüzme kursu geliyor. Ancak kulüp bünyesinde verilen özel derslerde herhangi bir yaş sınırı bulunmuyor.

Özel yüzme dersleri, kişinin seviyesine uygun olarak organize ediliyor. Bu nedenle; özellikle yüzme öğrenme aşamasında daha faydalı olabiliyor. Antrenörlerle birebir çalışma fırsatı bulan kursiyerler açısından bu durum önemli bir zaman avantajı yaratıyor. Aynı zamanda çalışmalardan daha verimli sonuçlar alınabildiği biliniyor.

Havuzlar

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün grup çalışmalarını farklı havuzlarda sürdürdüğü biliniyor. İSTEK Semiha Şakir Yüzme Havuzu, Kadıköy Yüzme Havuzu bu havuzlar arasında yer alıyor. Burhan Felek Yüzme Havuzu ve Acıbadem Yüzme Havuzu bu havuzlardan bazıları olarak biliniyor. Özel yüzme dersleri söz konusu olduğunda ise, Kadıköy Bölgesinde İSTEK Semiha Şakir Yüzme Havuzu kullanılıyor. Kadıköy Yüzme Havuzu ve Burhan Felek Yüzme Havuzu özel derslerin yürütüldüğü diğer havuzlar olarak sıralanıyor.

Anadolu Yakası yüzme kursu fırsatlarından yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kulübümüz ve kurslarımız hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımıza göz atabilirsiniz.

81 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page