top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy’de Yüzme Eğitimi

Kadıköy’de yüzme eğitimi almak isteyenler için önemli adreslerden biri Kadıköy Yüzme Kulübü oluyor. Anadolu Yakası’nın önde gelen kulüplerinden biri olan Kadıköy Yüzme Kulübü’nün sıkça tercih edildiği biliniyor. Kulüp, farklı talep ve ihtiyaçlara yönelik kurslar sunuyor. Bu kurslar 3 yaştan itibaren her yaş ve seviyeden kursiyere açık olarak yürütülüyor. Çocuk yüzme kursu ya da yetişkin yüzme kursu arayışında olanlar kulübün kapısını çalabiliyor. Temiz tesislerde, güvenilir bir ekiple yürütülen çalışmalarıyla kulüp, tercih sebebi oluyor. Kulüp, yüzme öğretme görevini üstlenmenin yanı sıra profesyonel sporcular da yetiştiriyor. Peki; Kadıköy Yüzme Kulübü’nde kursiyer ve sporcuları neler bekliyor? Fiyatlar nasıl?


Kadıköy’de Yüzme Eğitimi Alacaklar İçin Gerekli Bilgiler

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün kalite, emek ve tecrübenin bir sonucu olarak ortaya çıktığını ifade etmek gerekiyor. Kulüp, Ataşehir Yüzme Kulübü’nün alt kuruluşlarından biri olarak hizmet veriyor. Kulübün; Emirhan Temiz ve Serdar Kayhan tarafından kurulduğu biliniyor. Kulüp, her yaştan ve seviyeden insana yüzme öğretmeyi ve yüzme sporunun daha geniş kitlelerce tanınmasını amaçlıyor. Kulüp, Kadıköy Yüzme Havuzu da dahil olmak üzere birden fazla havuzda eğitim veriyor.

Kullanılan tüm tesislerin temizliği ve güvenliği birinci derecede önem taşıyor. Kursiyerlerin son teknolojiyle donatılmış tesislerde eğitim almasına özen gösteriliyor. Bu nedenle kulüp sürekli olarak kendini yeniliyor ve geliştiriyor. Kadıköy Yüzme Havuzu da dahil olmak üzere tüm havuzlarda bu konu öncelikli önem arz ediyor. Çocuk yüzme kursu arayışındaki ebeveynler ve kendileri için kurs arayışında olan yetişkinler bu sebeple kulübe yöneliyor. Peki; kulüp hangi kurs seçeneklerini sunuyor?


Kadıköy’de Yüzme Eğitimi İçin Tercih Edilebilecek Kurslar

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün çocuk ve yetişkin yüzme kursu seçenekleri sunduğu biliniyor. Çocuk yüzme kursları iki farklı yaş grubuna yönelik olarak sunuluyor. 3 – 5 yaş yüzme kursuyla çocukların temel yüzme becerileri edinmeleri amaçlanıyor. 5 – 14 yaş yüzme kursunda ise farklı alt gruplara yer veriliyor. Yüzme bilmeyen çocuklar yüzme öğrenirken; bilenler yüzme tekniklerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıyor. Aynı zamanda çocuklar için performans gruplarına geçiş de mümkün olabiliyor. Böylelikle profesyonel yüzücü olmak için gerekli çalışmalar sürdürülebiliyor. Yarışlara ve milli takım kadrolarına katılmak mümkün olabiliyor.

14 yaş üzerindeki tüm kursiyerler yetişkin kurs gruplarına alınıyor. Kadıköy’de yüzme eğitimi kapsamında; yüzme bilmeyen yetişkinlerin yüzme öğrenmesi için çalışmalar yürütülüyor. Bilenler ise teknik öğrenim gruplarında farklı stiller konusunda eğitim alıyorlar. Teknik öğrenim gruplarında başarılı olan sporcular profesyonel yüzücü olmaya adım atabiliyorlar. 14 – 25 yaş arasındaki yetişkin kursiyerler performans gruplarına geçiş yapabiliyorlar. 25 yaş üzerindeki kursiyerler ise master yüzme gruplarında kendilerine yer bulabiliyorlar.

Kursiyerler grup dersi ya da özel yüzme dersi tercihinde bulunabiliyorlar. Gruplar altı kişiden oluşurken; özel dersler birebir, iki ya da üç kişiyle yürütülebiliyor. Grup dersleri haftada bir gün iki saat yapılıyor. Özel yüzme dersi seçeneğinde ise kişiye özel program belirlenebiliyor.


Kadıköy Yüzme Kursu Fiyatları

Kadıköy yüzme kursu fiyatları için kursların niteliği ve süresi belirleyici oluyor. Elbette grup dersleri ve özel derslerin ücretleri farklılık gösteriyor. Bu konuda en sağlıklı bilgiye ulaşmak için kulüple iletişime geçmek gerekiyor. Kurs programlarının detaylarına ve ücretlerine böylelikle ulaşmak mümkün olabiliyor.

Kadıköy’de yüzme eğitimi ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız için Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

24 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page