top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Dersi

Kadıköy yüzme dersi için İstanbul’un en çok tercih edilen ilçelerinden biri oluyor. Kadıköy, Anadolu Yakasında yüzme kursları konusunda oldukça ön plana çıkıyor. Yüzme dersi almak isteyen pek çok yetişkin kurslar için Kadıköy’ü tercih ediyor. Aynı durum ebeveynler için de geçerli oluyor. Çocuklarına yüzme dersi aldırmak isteyen ebeveynlerin ilk tercihlerinden biri Kadıköy oluyor. Kadıköy’de yüzme kursu denildiğinde ise akla gelen ilk seçenek Kadıköy Yüzme Kulübü oluyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün, Ataşehir Yüzme Kulübü’nün bir alt kuruluşu olarak faaliyet yürüttüğü biliniyor. Kulüp, Ataşehir, Sancaktepe ve Kadıköy olmak üzere 3 farklı bölgede hizmet veriyor. Bu bölgelerde çocuk ve yetişkinler için kurs faaliyetleri yürütüyor.

Peki; Kadıköy’de yüzme dersi almak isteyenler için kulüp neler sunuyor? Kadıköy’de yüzme kursu fiyatları nasıl? Kurslardan kimler faydalanabilir?

Kadıköy Yüzme Dersi Almak İsteyenler İçin Seçenekler Neler?

Kadıköy’de yüzme dersi almak isteyenler için kulüp farklı seçenekler sunuyor. Kulüp bünyesinde çocuklar için yüzme dersi ve yetişkinler için yüzme dersi seçenekleri değerlendirilebiliyor. Çocuklar için yüzme dersi seçenekleri iki farklı yaş grubuna yönelik olarak veriliyor. Bunlardan ilki 3 – 5 yaş yüzme kursu oluyor. Kulüp bünyesinde kurslara katılım gösterebilecek en küçük yaş grubu 3 – 5 yaş grubu oluyor. Bunun dışında çocuk yüzme kursları kapsamında 5 – 14 yaş aralığında çocuklar da eğitim alabiliyor.

Yetişkinler için yüzme dersi seçenekleri ise 14 yaş ve üzerine yönelik olarak veriliyor. Yetişkinler yüzme öğrenmek, tekniklerini geliştirmek gibi amaçlarla kurslara katılabiliyor. Buna ek olarak fizyoterapi amaçlı Kadıköy yüzme dersi almak isteyen yetişkinler de oluyor. Eğitim almadan serbest yüzme seçeneği yalnızca yüzme bilen yetişkinleri kapsıyor. Kilo vermek, kilo kontrolü gibi amaçlarla da yüzme sporuna yönelmek söz konusu olabiliyor.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için performans ve master yüzme gruplarına geçiş söz konusu olabiliyor. Bu noktada kursiyerlerin yüzme seviyeleri önem taşıyor. Performans ve master yüzme gruplarına geçiş süreci tamamen eğitmenlerin gözetiminde yürütülüyor. Bu konuda kararları eğitmenler veriyor. Kursiyerlerin yeterlilikleri bu konuda belirleyici rol oynuyor. Performans ve master yüzme gruplarındaki kursiyerler lisanslı olma hakkına sahip olabiliyorlar. Aynı zamanda kulübü yurt içi ve yurt dışı yarışlarda temsil edebiliyorlar.

Kadıköy Yüzme Dersi: Özel Yüzme Dersi

Kadıköy’de yüzme dersi alacaklar için bir diğer seçenek özel yüzme dersi oluyor. Özel ders seçeneğinin tercih edilmesi kursiyerler için pek çok avantaj sağlayabiliyor. Kursiyerler kendi kurs takvimleri hakkında söz sahibi olabiliyor. Daha yoğun ya da daha yavaş bir tempoda ders almayı tercih edebiliyorlar. Grup derslerine uyum sağlayamayan kursiyerler için özel ders seçeneği kurtarıcı olabiliyor. Çünkü Kadıköy Yüzme Kulübü’nde kaçırılan dersler için telafi uygulaması yapılmıyor. Özel ders seçenekleri hakkında daha detaylı bilgi için kulüple iletişim kurmak gerekiyor.

Kadıköy Yüzme Kursu Fiyatları

Peki; Kadıköy yüzme kursu fiyatları nasıl? Kadıköy Yüzme Kulübü’nün her yaş ve seviyeye yönelik avantajlı fiyatlar sunduğu biliniyor. Grup dersleri için aylık ücret 700 TL olarak biliniyor. Bu ücretin her ayın ilk haftasında peşin ve nakit olarak ödenmesi gerekiyor. Aynı aileden birden fazla üyenin kurs alması halinde %7 oranında indirim uygulanabiliyor. Özel derslerde ise farklı kurs paketleri bulunuyor. 8 saatlik paket ücreti 2200 TL, 16 saatlik paket ücreti 4160 TL oluyor. 24 saatlik paket ücreti 6000 TL, 32 saatlik ücreti 7860 TL olarak biliniyor. Özel derslere iki veya üç kişilik katılım imkanı bulunuyor. Bu durumda kurs ücreti kişiler arasında pay ediliyor.

Kadıköy yüzme dersi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız varsa Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page