top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Eğitimi

Kadıköy yüzme eğitimi için İstanbul’da en çok tercih edilen bölgelerden biri oluyor. Anadolu Yakası yüzme kursu fırsatlarını değerlendirmek isteyenlerin adresi Kadıköy ve Kadıköy’deki yüzme kulüpleri oluyor. Kadıköy Yüzme Kulübü, Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren kulüpler arasında sunduğu avantajlarla bir adım öne çıkıyor. Kulüp, çocuklar ve yetişkinler için yüzme eğitimleri veriyor. Her yaşa ve seviyeye hitap eden kurs seçenekleri sunuyor. Kulüp, her yaştan ve seviyeden kursiyere yüzmeyi sevdirmeyi ve bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlıyor.

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün, Ataşehir Yüzme Kulübü’nün bir alt kuruluşu olarak faaliyet yürüttüğü biliniyor. Ataşehir Yüzme Kulübü ise Türkiye Yüzme Federasyonu’na bağlı resmi bir kulüp olarak varlığını sürdürüyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün antrenör kadrosunu eğitimini spor alanında tamamlamış isimler oluşturuyor. Kulüp tarafından kullanılan tüm havuz ve tesislerde önceliğin temizlik ve güvenlik olduğu biliniyor. Peki; Kadıköy’de yüzme eğitimi almak isteyenler neden Kadıköy Yüzme Kulübü’nü tercih etmeli?

Kadıköy Yüzme Eğitimi İçin Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün çocuk ve yetişkinler için yüzme eğitimi verdiği biliniyor. Eğitimler grup kursları şeklinde yürütülebildiği gibi özel yüzme dersi seçeneği de değerlendirilebiliyor. Kulübün, üyelerine sunduğu kurs seçeneklerini şu şekilde sıralamak mümkün oluyor;

· 3-5 Yaş Yüzme Kursu

· Yetişkin Yüzme Kursu

· Özel Yüzme Dersi

· Performans Yüzme Kursu

· Master Yüzme Kursu

Tüm kurs seçenekleri için kurs grupları yaş ve seviye göz önünde bulundurularak düzenleniyor. Kursiyerler ayda en az 8 saat eğitim alıyorlar. Kurslar haftada iki gün birer saati kapsıyor. Eğitmenlerin tüm kursiyerlere yeterli vakit ayırabilmesi için kurs grupları 6 kişiyle sınırlandırılıyor. Birebir yüzme dersi seçeneğinde kurs takvimi kişiye özel olarak belirlenebiliyor. Kurs programının yoğunlaştırılması mümkün olabiliyor. Grup dersleri ise daha önce belirlenmiş takvime bağlı kalınarak yürütülüyor. Telafi dersi uygulaması yapılmadığı için kursiyerlerin derslere düzenli devam etmeleri önem taşıyor.

Kadıköy Yüzme Eğitimi Fiyatları

Anadolu Yakası yüzme kursu seçeneklerinde fiyatlar kulüpler tarafından belirleniyor ve değişiklik gösteriyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nün son derece avantajlı fiyatlar sunduğu biliniyor. Kadıköy Yüzme Kulübü’nde grup dersleri için kursiyerlerin aylık 550 TL bütçe ayırmaları gerekiyor. Birden fazla aile üyesinin kurslara katılım göstermesi halinde %10 oranında indirim uygulanıyor.

Birebir yüzme dersi seçeneği söz konusu olduğunda ücretler farklılık gösteriyor. Birebir yüzme derslerinde kursiyerlere farklı kurs paketleri sunuluyor. Kursiyerlerin ayırmaları gereken bütçe hangi paketi seçtiğine göre değişiyor. Dersler kişilerin yüzme seviyesine bakılarak programlanıyor. Kurs takvimi kursiyer ve antrenörün ortak kararıyla belirleniyor. Kimi kursiyerler motivasyon ya da hızlı öğrenme isteği sebebiyle daha yoğun kurs programlarını tercih edebiliyor. Özel yüzme derslerinde kursiyerler antrenörlerle birebir çalışma imkanı buluyor. Bu durum kursiyerlerin lehine oluyor. Çoğunlukla öğrenme sürecinin daha hızlı ilerlemesi bu sayede mümkün olabiliyor.

Birebir yüzme derslerinde 8 saatlik paket ücreti 1800 TL olarak biliniyor. Dersler 1.5 ay içerisinde tamamlanıyor. 16 saatlik paket ücreti 3400 TL olurken; kursu bitirme süresi 4 ay olarak biliniyor. 6.5 aylık süre içerisinde tamamlanan 24 saatlik paketin ücreti 4900 TL olarak belirleniyor. 32 saatlik paket ücreti 6400 TL olarak biliniyor. Paketin tamamlanma süresi ise 10 ay oluyor. Konu hakkında detaylı bilgiye kulüp ve antrenörler aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Kadıköy yüzme eğitimi hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız varsa Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page