top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Okulu

Kadıköy yüzme okulu arayışında olanlar için Kadıköy Yüzme Kulübü ilk tercihlerden biri oluyor. Kulüp, yüzme eğitimlerine dört mevsim aralıksız devam ediyor. Çocuklardan yetişkinlere farklı yaş gruplarına farklı seviyelerde yüzme kursları sunuyor. Üstelik, İstanbul yüzme kursları ile kıyaslandığında, kulübün son derece avantajlı fiyatlar sunduğunu söylemek mümkün olabiliyor. Kadıköy’de yüzme okulu arayışında olanlar için kulübün hem grup dersi hem de özel ders fırsatları bulunuyor. Her iki seçenek de tüm yaş gruplarını kapsıyor. Kısacası kulüp, her talep ve ihtiyaca yönelik bir seçenek sunuyor. Uzman eğitmen kadrosu ile de tercih sebebi olan kulüp Kadıköy’de yüzme eğitimlerinin en çok tercih edilen adresi oluyor. Kadıköy Yüzme Okulu ile Yüzme Öğrenin

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde hem çocuklar hem de yetişkinler için yüzme öğrenmek çok kolay… Kulüp, sunduğu kurslarla eğitim sürecini son derece keyifli hale getirmeyi başarıyor. Özellikle çocukları eğlenirken öğrenebildikleri bir süreç bekliyor. Çocuk yüzme kursları kapsamında eğitici oyunlara yer veriliyor. Çocuklar oyun oynayarak öğrenmenin keyfini çıkartıyorlar. Bu eğitim biçimi çocukların özgüven ve iletişim becerilerinin gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Kulüp yetişkin yüzme kursları ile yetişkinlerin talep ve ihtiyaçlarına da cevap vermeyi amaçlıyor. Yüzme bilmeyen yetişkinler için çeşitli seçenekler bulunuyor.

Kulüp bünyesinde başlangıç seviyesinde su ile tanışma ve adaptasyon sürecine büyük bir önem veriliyor. Eğer kursiyerlerin su korkusu varsa bunu aşabilmeleri için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Kursiyerlerin suyun içinde tamamen rahat olabilmeleri öğrenme sürecinin daha hızlı ve sağlıklı gerçekleşmesini sağlıyor.

Kadıköy Yüzme Okulu ile Yüzme Tekniğinizi Geliştirin

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde yüzme bilenler ve öğrenme sürecini geride bırakanlar için teknik öğrenim süreci bulunuyor. Çocuk yüzme kursları ve yetişkin yüzme kursları için başlangıç eğitimini teknik öğrenim süreci izliyor. Teknik öğrenim gruplarında temel yüzme tekniklerinin öğretilmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor. Serbest, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek stilleri bu seviyede odaklanılan stiller oluyor.

Performans Yüzme ve Master Yüzme

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde performans ve master yüzme eğitimleri de veriliyor. Bu gruplarda yer almak için belirli kriterleri yerine getirmiş olma şartı aranıyor. Performans gruplarına geçiş için çocuk yüzme kursunun son seviyesini başarıyla tamamlamış olmak gerekiyor. Kadıköy Yüzme Okulu, performans yüzme gruplarında yaşa göre alt gruplar oluşturuluyor. Bu gruplar şöyle sıralanıyor;

· 9-10 Teşvik Yaşı

· 11-12 Gelişim Yaşı

· 13-14 Yıldız Yaşı

· 15-16 Genç Yaşı

· 17+ Açık Yaş

Master yüzme gruplarında ise 25 yaş ve üzerindeki sporcular yer alıyor. Sporcular branş ve seviyelerine göre alt gruplara ayrılıyorlar. Aynı zamanda uzun ve kısa mesafe yüzücüsü olarak gruplandırılıyorlar. Hem master yüzme hem de performans yüzme gruplarındaki sporcular kulübü yarışlarda temsil edebiliyorlar. Milli takımda yer alma şansı bulabiliyorlar.

Özel Yüzme Dersi

Tüm yaş grupları ve yüzme seviyeleri için özel yüzme dersi seçeneği değerlendirilebiliyor. Grup derslerine yoğun programı gereği ayak uyduramayan kursiyerler özel dersleri tercih ediyor. Bunun yanı sıra; çeşitli sebeplerle özel derslere yönelmek de mümkün olabiliyor. Bu durum tamamen kursiyerin tercihiyle ilgili oluyor. Özel yüzme derslerinde kurs takvimi kursiyer ve antrenörün kararıyla belirleniyor. Kurs programının yoğunluğuna kursiyerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda karar veriliyor.

Siz de Kadıköy yüzme okulu arayışındaysanız daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız varsa Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.


7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page