top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy’de Yüzme Kursu

Kadıköy’de yüzme kursu arayanlar için birçok kulüpten ve kurs fırsatından söz etmek mümkün olabiliyor. Elbette; kurs arayışında olanlar için en önemli nokta talep ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kurs bulabilmek oluyor. Talep ve ihtiyaçlar, yüzmeye yeni başlayanlar ve yüzme bilenler için değişiklik gösteriyor. Aynı zamanda; yetişkinler ve çocukları için uygun bir kulüp arayışında olan ebeveynlerin istekleri de farklılık gösteriyor.


Bu anlamda; her yaş grubu ve seviyeden kursiyerin taleplerini karşılayabilmek, kulüpler için en önemli noktayı oluşturuyor. Bu noktada; yalnızca uygun kurs seçeneklerini sunmak yeterli olmuyor. Antrenör kadrosu ve sahip olunan tesislerin özellikleri de bir bütünün parçalarını oluşturuyor. Kadıköy’de yüzme kursu almak isteyenler için her detayın incelikle düşünülmesi gerekiyor.


Kadıköy Yüzme Kulübü, Anadolu Yakası’nda 2019 yılından beri faaliyet gösteriyor. Yediden yetmişe, herkese yüzmeyi sevdirebilme misyonuyla yola çıkan kulüp, bu yolda başarıyla ilerliyor. Gerek; antrenör kadrosu, gerek sunduğu fırsatlarla Kadıköy’de ön plana çıkmayı başarıyor. Kulüp, yalnızca yüzme öğrenmek isteyenlere değil; her seviyeden kursiyer ve sporcu için fırsatlar sunuyor. Amatörler ve profesyoneller aynı kulüp çatısı altında eğitim görüyor. Kulüp, her yaştan yüzücüye kapılarını açıyor. Peki; Kadıköy Yüzme Kulübü’nde kurs alacakları neler bekliyor? Kurslar hangi seviyelere yönelik olarak veriliyor? Kurs programları haftada kaç gün olarak belirleniyor? Kadıköy Yüzme Kursu fiyatları nasıl?


Kadıköy’de Yüzme Kursu: Yüzmeye Yeni Başlayanlar İçin Kurs Seçenekleri

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde yüzme öğrenmek isteyenler için çeşitli kurs seçenekleri bulmak mümkün olabiliyor. Grup kurslarına katılma ya da özel ders alma seçeneklerinin mevcut olduğu biliniyor. Özellikle kurslara katılım gösterecek çocuklar için öncelikle grup derslerinin değerlendirilmesi tavsiye ediliyor. Yetişkinler ise iş yoğunluğu, sağlık sorunları, hızlı öğrenme isteği gibi çeşitli sebeplerle özel derslere yönelebiliyor. Bu noktada; tercih elbette kursiyere bırakılıyor. Çocuk yüzme kurslarında yaş gruplarına göre iki farklı seçenek bulunuyor.


Bunlardan ilki; 3 – 5 Yaş Yüzme Kursu oluyor. Diğeri 5 – 15 yaş arasını kapsayan Çocuk Yüzme Kursu oluyor. 14 yaş üzeri tüm kursiyerler ise yetişkin gruplarına alınıyor. Yeni başlayanlar, başlangıç gruplarında eğitim görüyor. Gruplarda, doğru vücut pozisyonu, nefes kontrolleri, suya atlama çalışmaları gibi pek çok çalışma gerçekleştiriliyor. Bu aşamayı tamamlayan kursiyerler teknik öğrenim gruplarında eğitimlerine devam edebiliyor. Özel yüzme derslerinde ise program kişiye özel olarak belirlenebiliyor.


Kadıköy’de Yüzme Kursu: Yüzme Bilenler İçin Teknik Öğrenim

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde her kursiyer yüzmeyi öğrenmek amacıyla kurslara katılmıyor. Kimi kursiyerler tekniklerini geliştirmek ve yüzme alanında ilerlemek isteyebiliyor. Bu noktada; teknik öğrenim gruplarından söz etmek gerekiyor. Teknik öğrenim gruplarında kursiyerlere temel yüzme stilleri öğretiliyor. Bunlar serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek yüzme stilleri oluyor. Kursiyerler bu dört teknikte kendilerini geliştirme fırsatı bulabiliyor. Teknik öğrenim aşamasında gruplar, yaş ve yüzme seviyesine bakılarak oluşturuluyor. Kursiyerler bu aşamanın ardından performans gruplarında yer alma fırsatı bulabiliyor.


Kurs Programları ve Fiyatları

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde grup dersleri haftada iki gün yapılıyor. Her ders gününde kursiyerler 1 saat eğitim alıyor. Performans ve master yüzme grupları için program yoğunluğu farklılık gösterebiliyor. Kurs fiyatları ise grup ve özel ders seçimine göre değişiklik göstereiyor. Kadıköy Yüzme Kursu fiyatları hakkında detaylı bilgi edinmek için kulüple iletişime geçmek gerekiyor.


Kadıköy’de yüzme kursu almak isterseniz daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız için Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page