top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Kadıköy Yüzme Kursu Fiyatları

Güncelleme tarihi: 10 Eyl 2022

Kadıköy yüzme kursu fiyatları, Kadıköy yüzme eğitimi fırsatlarını araştıranlar için en önemli noktalar arasında yer alıyor. Kadıköy Yüzme Kulübü, bu noktada tercih edilen kulüplerden biri oluyor. Çünkü kulüp grup dersi ve özel yüzme dersi seçenekleriyle farklı bütçelere hitap ediyor. İstanbul’daki diğer kulüplere oranla sunduğu uygun fiyat teklifleriyle tercih sebebi haline geliyor. Bununla birlikte; kulüp belirli koşullarda indirimli fiyat teklifleri de sunuyor.

Kadıköy Yüzme Kulübü’nün tercih edilme sebebi elbette fiyatlarla sınırlı kalmıyor. Yüzme sporunu herkese sevdirmeyi amaçlayan kulüp, keyifli kurs programlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle çocuk yüzme kursu programları eğitici oyunlarla destekleniyor. Böylece çocuklar, eğlenerek ve sosyalleşerek yüzme öğrenebiliyor. Peki; kulüp hangi kurs seçenekleriyle ön plana çıkıyor? Kadıköy Yüzme Kulübü’nde yüzme eğitimi almak isteyenler ne kadar bütçe ayırmalı?


Kadıköy Yüzme Kursu Fiyatları: 3 – 5 Yaş Yüzme Kursu

Kadıköy Yüzme Kulübü’nde 3 – 5 Yaş Yüzme Kursu ile çocuklara yüzme sporunun sevdirilmesi amaçlanıyor. Su korkusu olan çocukların bu korkularını yenmesi, esnekliklerinin artması, motor becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Kurs programı, eğitici oyunlar etrafında şekilleniyor. Böylelikle çocukların, eğlenceli vakit geçirmeleri ve sosyalleşmeleri de sağlanıyor. Kurs süresince esnekliğin artması, kas ve iskelet sisteminin güçlendirilmesine odaklanılıyor. Suyun üzerinde durabilmek, suya atlamayı öğrenebilmek ve temel yüzme becerileri edinmek kursun diğer amaçları arasında sıralanıyor. Nefes egzersizleri ile çocukların suyun içerisinde daha uzun süre kalabilmelerine yardımcı olunuyor.

3 – 5 yaş yüzme grubu, 6 kişilik gruplar ile yürütülüyor. Çocuklara ayda 8 saat eğitim veriliyor. Bu kurs seçeneği için 800 TL bütçe ayırmak gerekiyor. %6 oranında yakınlık ve kardeş indirimi uygulanabiliyor.


Kadıköy Yüzme Kursu Fiyatları: Çocuk Yüzme Kursu

Çocuk yüzme kursları, 5 – 14 yaş arasındaki kursiyerlere hitap ediyor. 3 – 5 Yaş Yüzme Kursu’nda olduğu gibi kurs grupları 6 kişiden oluşuyor. Kurs programları haftada en az 8 saat süren eğitimleri içeriyor. Çocuk yüzme kurslarına hem yüzme bilen çocuklar, hem de yüzme öğrenmek isteyenler katılabiliyor. Bu sebeple; kurs grupları yaş ve yüzme seviyelerine bakılarak oluşturuluyor. Yüzme bilmeyenler temel yüzme becerileri edinirken; bilenler yüzme tekniklerini geliştirmek üzere eğitim alıyorlar. Çocuk yüzme kurslarına katılmak isteyenlerin ayırması gereken aylık bütçe 800 TL oluyor. %6 indirim çocuk yüzme kursları için de geçerli oluyor.


Yetişkin Yüzme Kursu Fiyatları

Yetişkin yüzme kursu fiyatları da tıpkı diğer kurs seçeneklerinde olduğu gibi 800 TL olarak biliniyor. Kurs grupları yüzme seviyelerine bakılarak oluşturuluyor. Yetişkinler de tıpkı çocuklar gibi ayda minimum 8 saat eğitim alıyor. Yüzme bilmeyenlerin yüzme öğrenmesi için gerekli eğitimler veriliyor. Yüzme bilen yetişkinler ise yüzme tekniklerini geliştirebiliyor. Buna ek olarak; eğitim almadan serbest yüzmeyi tercih edebiliyorlar.


Performans Yüzme ve Master Yüzme

Kadıköy yüzme kursu fiyatları, performans ve master yüzme eğitimleri için de değişmiyor. Kurslar için ayrılması gereken bütçe yine 800 TL oluyor. Ancak performans ve master yüzme gruplarında kurs saatleri değişiklik gösteriyor. Sporcular haftada en az dört gün antrenman yapıyor. Ayda en az 16 saat ders alıyorlar. Bu kurs gruplarında lisanslı sporcular yer alıyor. Sporcular yarışlara katılabilme ve milli takımda yer alma şansı bulabiliyor.


Özel Yüzme Dersi

Özel yüzme dersleri grup derslerinden farklı biçimde ücretlendiriliyor. Bu noktada kursiyerlerin seçeceği kurs paketine göre fiyat değişiyor. Kurs ücretleri, 2400 ile 8400 TL arasında değişiyor. Kurs saatleri ise 8 ile 32 saat arasında farklılık gösteriyor. Özel yüzme derslerine katılmak ve daha detaylı bilgi almak için kulüp ile iletişim kurmak gerekiyor.

Kadıköy yüzme kursu fiyatları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız varsa Kadıköy Yüzme Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Kurs içerikleri hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için bizi arayabilir, kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz. Kulübümüz hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page