top of page
  • Kadıköy Yüzme Kulübü

Yetişkin Yüzme Kursu Fiyatları

Güncelleme tarihi: 10 Eyl 2022

Yüzme kursu fiyatları sıkça araştırılan bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatlar elbette her şehre, her bölgeye göre farklılık gösteriyor. Bu anlamda herhangi bir sabit fiyattan bahsetmek mümkün olmuyor. Her yüzme kulübü kendi fiyatlarını belirliyor. Kurs programı fiyatlar üzerinde belirleyici rol oynuyor. Ödenmesi gereken ücret aylık kurs saatine göre farklılık gösteriyor. Ücretlerin etkilendiği bir diğer konu grup ve özel yüzme dersi ayrımı oluyor. Özel yüzme derslerine grup derslerine oranla daha fazla bütçe ayırmak gerekiyor. Peki; Anadolu yakası yüzme kursu seçenekleri ve fiyatları nasıl? Kadıköy Yüzme Kulübü, yetişkin yüzme kursu için nasıl bir fiyatlandırma yapıyor.

Anadolu Yakası Yüzme Kursu Fiyatları!

Anadolu yakası yüzme kursu denildiğinde akla gelen ilk kulüplerden biri Kadıköy Yüzme Kulübü oluyor. 2019 yılından beri faaliyet gösteren kulüp, her yaşa ve her bütçeye uygun kurslar sunuyor. Çocuklar için yüzme kursu seçenekleri 3 yaşından 14 yaşa kadar tüm çocukları kapsıyor. 14 yaş sonrası için yetişkin yüzme kursları sunuluyor. Kurslar hem çocuklar hem de yetişkinler için grup dersleri şeklinde yürütülüyor. Ancak tüm yaş grupları için özel yüzme dersi seçeneği de sunuluyor.

Kulüp, 5 farklı havuzda hem çocuklar hem de yetişkinler için farklı seviye ve niteliklere yönelik kurslar sunuyor. Kadıköy Yüzme Havuzu ve Acıbadem Yüzme Havuzu kulübün faaliyetlerini sürdürdüğü havuzlardan bazıları olarak sıralanıyor. Kulüpte, yüzme bilmeyenlere yönelik olarak sunulan kursların mevcut olduğu biliniyor. Ancak buna ek olarak; performans yüzme ve master yüzme gruplarında lisanslı sporcular da eğitim alıyor.

Grup Dersleri ve Özel Dersler İçin Yüzme Kursu Fiyatları

Yetişkinler için yüzme kursları söz konusu olduğunda fiyatlar grup derslerine ve özel derslere göre farklılık gösteriyor. Grup derslerinde eğitimler her ders için 1 saat sürüyor. Çalışmalar haftada iki gün olacak şekilde planlanıyor. Yani kursiyerler ayda en az 8 saat eğitim alma fırsatı buluyorlar. Gruplar, maksimum 6 kişiden oluşuyor. Grup dersleri için aylık ücret 800 TL olarak biliniyor. Kaçırılan dersler için telafi dersleri yapılamıyor. Bu nedenle derslerin düzenli olarak takip edilmesi tavsiye ediliyor. Ödemeler her ayın ilk haftası peşin ve nakit olarak yapılıyor.

Yetişkinler için özel yüzme dersi seçenekleri de bulunuyor. Yoğun günlük tempo ya da kişisel sebeplerle grup derslerine katılamayanlar özel derslerden faydalanabiliyor. Özel dersler söz konusu olduğunda yüzme kursu fiyatları programa göre belirleniyor. Kurs programının nasıl ilerleyeceğine antrenör ve kursiyer ortak olarak karar veriyor. Ücretlendirme programın işleyişine göre yapılıyor. Bu anlamda özel ders ücretleri hakkında bilgi almak için kulüple ve antrenörlerle iletişime geçmek gerekiyor. Kurslara birden fazla aile üyesinin katılması halinde %6 yakınlık ve kardeş indirimi uygulaması yapılıyor.

Yetişkin Yüzme Kursları Neleri Kapsıyor?

Yetişkin yüzme kursları dört farklı seviyeye hitap ediyor. Başlangıç seviyesi gruplarında su ile tanışma ve adaptasyon çalışmaları yapılıyor. Eğer varsa su korkusunu yenmeye odaklanılıyor. Temel teknikler hakkında eğitim veriliyor. Suya atlama, suda kayma ve suyun için duruş ile ilgili teknikler üzerine çalışılıyor. Orta seviyede kol, ayak çalışmalarının yanı sıra; farklı yüzme tekniklerine odaklanılıyor. İleri seviye kurslar, koordine çalışmaları, dönüş ve bitiriş çalışmaları gibi konuları içeriyor. Son olarak master yüzme gruplarında kursiyerler, farklı yüzme tekniklerinin geliştirilmesi üzerine çalışmalar yapıyorlar. Master yüzme gruplarında lisanslı sporcular yer alıyor. Sporcular yarışlarda kulübü temsil etme şansı bulabiliyorlar.

Yetişkin yüzme kursu fiyatları hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yetişkin yüzme kursu seçenekleri hakkında sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kadıköy Yüzme Havuzu, Acıbadem Yüzme Havuzu ve diğer havuzlarımızı ziyaret edebilir, dersleri izleyebilirsiniz. Güncel gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.


293 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page